Δείπνο Καραμανλή -Νικόλαου παρόντος στρατηγού Φράγκου

«Yποψίες» για κινητικότητα στο στρατόπεδο της ευρύτερης κεντροδεξιάς... γέννησε δείπνο στο οποίο παραβρέθηκαν ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, η πρώην υπουργός της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου - Κουτσίκου, ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ και ο πρώην υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος.


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΟΥΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ! ΜΕ Ή ΔΙΧΩΣ «ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΤΣΙΠΡΑ», ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ - ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΧΙΛΙΟΚΑΤΑΠΡΟΔΟΜΕΝΕ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έρχεται το Εθνικό Πατριωτικό Κίνημα του Πρίγκιπα Νικολάου. Σφοδρή επίθεση του τέως στη Χρυσή Αυγή!
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Ψυχάρης αναγγέλει την εγκατάσταση του πρίγκιπα Νικόλαου στην Αθήνα και την δημιουργία του κόμματος του

Όπως αναφέρεται στστο Έθνος το τραπέζι έγινε στην Αθηναϊκή Λέσχη και «η παρουσία του Ν. Γλύξμπουργκ, γιου του τέως, αλλά και του Φρ. Φράγκου, το όνομα του οποίου συζητήθηκε πρόσφατα για ηγετικό ρόλο στην Κίνηση του Τάκη Μπαλτάκου, κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε, με δεδομένο ότι ο πρώην γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου και στενός συνεργάτης του Αντ. Σαμαρά «τάραξε τα νερά» στη ΝΔ πριν από λίγες μέρες με την αποκάλυψή του ότι γίνονται ζυμώσεις για τη δημιουργία νέου κόμματος στα δεξιά της ΝΔ. Αμφιβάλλετε ότι σε ένα τέτοιο τραπέζι συζητήθηκαν εκτός από τις πολιτικές εξελίξεις και το νέο τοπίο που προέκυψε στην Κεντροδεξιά μετά την εκλογή του Κυρ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ και την ήττα του Β. Μεϊμαράκη που είχε τη σαφή στήριξη του Κ. Καραμανλή;»
Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'