Ποιοι Τζιχαντιστές -Ο «Πάτερ Κλεομένης» βανδάλισε γλυπτό και μνημείο του Ολοκαυτώματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος Μεσαίωνας, ποιοι ταλιμπάν. Είπαμε σουρεαλισμός στην Ελλάδα, αλλά το 'χετε παρακάνει πια. Σταματημό δεν έχει η θρασύτητα του χριστιανοταλιμπάν αποκαλούμενου ως «Πατήρ Κλεομένης», καθώς αφού βανδάλισε γλυπτό στη Βουλιαγμένης, αλλά και επιτέθηκε με αυγά στο μνημείο του Ολοκαυτώματος στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων της Λάρισας. Οι χριστιανοί φανατικοί αρέσκονται να σπάνε αγάλματα όπως και οι μουσουλμάνοι φανατικοί ε;


Μπορεί ο πάτερ Κλεομένης να έχει γίνει viral στο διαδίκτυο λόγω των περίεργων και κάπως… yolo βίντεο που «ανεβάζει», αλλά το τελευταίο του κατόρθωμα ξεπέρασε κατά πολύ τα όρια του χιούμορ.

Αφού τα έβαλε με ένα μηχάνημα ATM, δίνοντάς του μπουνιές και κλωτσιές και αφού βρέθηκε έξω από το γήπεδο του Ολυμπιακού και το έφτυσε κατηγορώντας τον ως ειδωλολατρικό ναό, αυτή τη φορά αποφάσισε να βανδαλίσει γλυπτό.

Διαβάστε επίσης
• Ελλάδα 2017: Ο Σουρεαλισμός μιας κοινωνίας που καταρρέει
• Ελλάδα 2017: Προσκύνησαν κάστανο (ΦΩΤΟ)
• Η Ορθόδοξη Θεοκρατία των Ταλιμπάν της Ευρώπης



Το βίντεο δείχνει τον ρασοφόρο να απευθύνει υβριστικά σχόλια και να χαρακτηρίζει το γλυπτό «σατανιασμένο άγαλμα της νέας εποχής, μασονικό».

Το γλυπτό που έπεσε θύμα βανδαλισμού είναι του Τάσου Νυφαδόπουλου.

Το γλυπτό «Κρίση» είναι το πρώτο δημόσιο γλυπτό παγκοσμίως με θέμα την κρίση και τις συνέπειες της στον άνθρωπο και την κοινωνία. Τα αποκαλυπτήρια του έγιναν τον Απρίλιο του 2015 στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης μετά από 18 μήνες εργασίας του εικαστικού.

«Το δούλευα για ενάμιση χρόνο και το δώρισα στον Δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικού», λέει ο νεαρός καλλιτέχνης και χαρακτηρίζει την πράξη «επίθεση στον πολιτισμό και στην ελευθερία της έκφρασης».


Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ο «Πατήρ Κλεομένης» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Λάρισα και βιντεοσκόπησε την επίσκεψή του στο μνημείο όπου χυδαιολογούσε, έφτυνε, ενώ δε δίστασε να πετάξει κι ένα αυγό.

Φυσικά και θα επανέλθουμε για τον χριστιανό «τζιχαντιστή» Κλεομένη

Αριστοτέλης Φωκάς για τα Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'