Οι Τούρκοι πλέον ανακαλύπτουν ότι... δεν είναι Τούρκοι

Σε κατάσταση πανικού βρίσκονται εκατομμύρια Τούρκοι που μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής στο "εθνικό μητρώο" της χώρας  θέλησαν ν' αναζητήσουν τις ρίζες τους, αλλά με τρόμο  ανακάλυψαν ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό εξ αυτών κατάγεται από Έλληνες, Αρμένιους, Εβραίους, κ.ά.


Το αφήγημα του τουρκικού καθεστώτος για τον 21ο αιώνα συνίσταται στην τουρκική υπεροχή, στον οθωμανικό επαναπροσδιορισμό και στην υπεράσπιση του σουνιτικού ισλάμ σε μια ενιαία ιερή υπόθεση υπό την ηγεσία του Ερντογάν. Τα τελευταία χρόνια, το καθεστώς εξισλαμίζει τις έως τώρα κοσμικές ένοπλες δυνάμεις εισάγοντας νέους όρκους πίστης χτισμένους με θρησκευτικές εντολές μέσα από τα βάθη του Κορανίου. Μάλιστα, μεσούσης της επικράτησης στο Αφρίν, η προπαγάνδα του θλιβερού καθεστώτος εμφανίζει τον τουρκικό στρατό να μάχεται όχι για τη χώρα του αλλά για το ισλάμ. Ενώ όλα τα προηγούμενα πολιτικά και στρατιωτικά καθεστώτα της Τουρκίας παρουσίαζαν τον στρατό ως μια συνέχεια που εκτεινόταν από την εποχή του Κεμάλ μέχρι των ημερών μας, τώρα η συνέχεια αυτή παρουσιάζεται ότι έχει τις ρίζες της στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, μια αυτοκρατορία η οποία θα ήθελαν ν' αναγεννηθεί με την πυγμή του σουλτάνου Ερντογάν.

Μεγαλειώδης διαδήλωση εναντίον του Ερντογάν
Οι τέσσερις Έλληνες που φόρεσαν το τουρκικό εθνόσημο
Τούρκος δημοσιογράφος: «Άρα η Κωνσταντινούπολη είναι ελληνική;» -Απάντηση στον Ερντογάν για την αμφισβήτηση των συνόρων
Independent: Η «φυλή» που μιλάει αρχαία ελληνικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Και μάλλον είναι κτίσματα πάνω σε άμμο και μάλιστα κινούμενη... Η ιστορία του εξισλαμισμού δεν είναι κάτι το καινούργιο, σε αυτή την "ψεύτικη χώρα, που οι κάτοικοί της την εποίκισαν προερχόμενοι από τα βάθη της Ασίας"...

Ας δούμε λοιπόν πώς έχουν τα πράγματα στο "πεντακάθαρο" εθνοτικά κράτος, όπως ο Ερντογάν θέλει να πιστεύει, έχοντας υποβάλει εαυτόν σε ισλαμική λοβοτομή, που του τσιμένταρε τον νου!

Σε κατάσταση πανικού βρίσκονται εκατομμύρια Τούρκοι που μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής στο "εθνικό μητρώο" της χώρας  θέλησαν ν' αναζητήσουν τις ρίζες τους, αλλά με τρόμο  ανακάλυψαν ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό εξ αυτών κατάγεται από Έλληνες, Αρμένιους, Εβραίους, κ.ά.

Το συγκεκριμένο τουρκικό μητρώο, που αφορά... σε σκουρόχρωμους... "Άριους", δημοσιοποιήθηκε για την εδραίωση και πιστοποίηση της μουσουλμανικής "Άριας" ταυτότητας, που τόσο ενδιαφέρει τον σουλτάνο Ερντογάν και που αποσκοπεί στην προώθηση του μουσουλμανικού εθνικισμού  και του αλυτρωτισμού ως κομβικής σημασίας για την τουρκική... "Άρια" ταυτότητα. Μόνο που πολλά εκατομμύρια Τούρκοι ανακάλυψαν...  πως δεν είναι Τούρκοι, ούτε ποτέ ήταν…αλλά εξισλαμισμένοι Έλληνες, Αρμένιοι, Εβραίοι, κ.λπ., με αποτέλεσμα ο ιστότοπος που συνέδεε τον χρήστη με τη βάση δεδομένων να "πέσει" λίγο αργότερα, καθώς δεκάδες εκατομμύρια Τούρκοι έσπευσαν να ανακαλύψουν την καταγωγή τους, και οι οποίοι έτρεχαν και δεν έφθαναν!

Μια έκθεση του 2012 στο επιστημονικό έντυπο Annals of Human Genetics έδειχνε ότι η προέλευση των κατοίκων στην Τουρκία ήταν 38% ευρωπαϊκή, 35% από Μέση Ανατολή, 18% Νότια Ασία και 9% Κεντρική Ασία, και σίγουρα δεν ταιριάζει απόλυτα όμως με τις εθνικιστικές κορόνες-μπαρούφες του Ερντογάν, που υμνούσαν την... τουρκική καταγωγή των πολιτών.

Τι θα συμβεί λοιπόν τώρα, μετά από το "άνοιγμα" του μητρώου του τουρκικού πληθυσμού που κρατούνταν ως επτασφράγιστο μυστικό τόσες δεκαετίες;

Άγνοια ή ηλιθιότητα του Ερντογάν;
Ποιοι είναι ποιοι λοιπόν στην Τουρκία; Στην οποία η "συγκολλητική ουσία" που θα συνδέσει πλέον τα πάντα θα είναι το ισλάμ; Πόσα ψέματα, υπερβολές και φυλετικές αλχημείες, θα σκαρφιστούν οι ισλαμιστές για να ξεπεράσουν τον σκόπελο; Σύμμαχός τους βεβαίως το Κοράνι, που συνήθως διδάσκει το ψεύδος και την ουτοπία!

Όμως, μιας και αρχίσαμε, ας προχωρήσουμε και λίγο παραπέρα... στην Κύπρο και μάλιστα στην κατεχόμενη, όπου ζουν οι... "Τουρκοκύπριοι", που έχουν αναγκαστεί να ζουν παρέα με τους εισαχθέντες, από τα βάθη της Ανατολίας, Μογγόλους νεοσυμπατριώτες τους.

Τι είναι άραγε οι Τουρκοκύπριοι; Είναι μήπως Τούρκοι ή κάτι άλλο;
Αυτό που γνωρίζαμε από την ιστορία και από επιστήμονες απ' όλο τον κόσμο, που πραγματικά ασχολήθηκαν με αυτήν, είναι πως οι Τουρκοκύπριοι είναι Έλληνες εξισλαμισμένοι, και το απέδειξε και η μοριακή βιολογία, από την οποία ούτε ο Ερντογάν δεν μπόρεσε να κρύψει τις βλακώδεις φανφάρες του, περί της... "Άριας" (έστω και λίγο πιο σκούρας) καθαρότητας του τουρκικού έθνους... Ε όσο οι Τσεγέν, οι Απάτσι της Αμερικής και οι Εσκιμώοι της Γριλανδίας είναι Τούρκοι, άλλο τόσο Τούρκοι είναι και οι Τουρκοκύπριοι...

Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι προέρχονται από την ίδια γενετική δεξαμενή, η οποία άρχισε να διαφοροποιείται μόνο τους τελευταίους αιώνες, δηλαδή από την οθωμανική κατάκτηση της Κύπρου και μετά.

Από τις γενετικές μελέτες προκύπτει, λοιπόν, ότι Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι μοιράζονται και μια πολύ στενή γενετική συγγένεια με τους κατοίκους του Λιβάνου αλλά και της Καλαβρίας στην Ιταλία. Ενδιαφέρον είναι ότι τόσο Ελληνοκύπριοι όσο και Τουρκοκύπριοι φανερώνουν στενές γενετικές καταβολές και με τον ελληνικό πληθυσμό.

Ας δούμε, λοιπόν, πώς συμπεριφέρονται στο πέρασμα των αιώνων οι "αδελφοί μουσουλμάνοι", όπως τους βάφτισε ο αδελφικά μουσουλμάνος-Ερντογάν... Οι μουσουλμάνοι της Κύπρου συμμετείχαν ή και πρωτοστάτησαν σε πολλές εξεγέρσεις κατά της οθωμανικής διοικητικής ασυδοσίας.

Βλέπουμε λοιπόν ότι σε αντίθεση με άλλες περιοχές της Ελλάδας, οι Κύπριοι μουσουλμάνοι συχνά συντάχθηκαν ενεργά με τους χριστιανούς συμπατριώτες τους σε κοινούς απελευθερωτικούς ή κοινωνικούς αγώνες. Οι λεγόμενοι "Τουρκοκύπριοι" παρέμειναν αποκλειστικά ελληνόφωνοι καθ’ όλη τη διάρκεια της οθωμανικής κατοχής, ενώ τα ελληνικά συνεχίζουν να είναι ακόμα και σήμερα η μητρική τους γλώσσα.

Μάλιστα, οι Κύπριοι μουσουλμάνοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν αισθάνονταν να διαφέρουν σε τίποτα από τους ομόγλωσσους χριστιανούς συμπατριώτες τους, εκτός φυσικά από τη θρησκεία.

Ο Αχμέτ Έρντενκιζ, πρώην "πρόξενος"του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους στην Ουάσινγκτον, δημοσίευσε μια ανατρεπτική έρευνά του γύρω από την καταγωγή των Κύπριων μουσουλμάνων, στο συλλογικό βιβλίο ένδεκα συνολικά "Τουρκοκυπρίων" ερευνητών και συγγραφέων με τίτλο "Λαογραφία III", το οποίο τυπώθηκε και τέθηκε σε κυκλοφορία με έξοδα του τουρκοκυπριακού "υπουργείου παιδείας".

Ο Έρντενκιζ στην έρευνά του υποστήριξε με παρρησία και επικαλούμενος ιστορικά στοιχεία και πηγές ότι οι "Τουρκοκύπριοι" δεν είναι τουρκικής καταγωγής, αλλά...  εξισλαμισμένοι χριστιανοί.

Οι μουσουλμάνοι της Κύπρου, άπαντες ελληνόφωνοι, αισθάνονται αιχμάλωτοι στην ίδια την πατρίδα τους από τον πολυάριθμο κατοχικό τουρκικό στρατό που τους "απελευθέρωσε" και τους "προστατεύει", έχουν αρχίσει πλέον και φωνάζουν, έστω δειλά, την ελληνική τους καταγωγή, ελπίζοντας πως η μητέρα Ελλάδα, της οποίας γνήσια τέκνα είναι και αυτοί, θα παύσει επιτέλους να θεωρεί ως "γνήσιους" Έλληνες μόνο τους ορθοδόξους χριστιανούς και θα αναγνωρίσει επιτέλους ως αληθινούς Έλληνες και τα εκατομμύρια ελληνόφωνους μουσουλμάνους όχι μόνο της Κύπρου, αλλά και του Πόντου, και της Μικράς Ασίας.

Για να δούμε, όμως, τι θα κάνει η Μητέρα Ελλάδα...

Θοδωρής Γιάνναρος

Αόρατα Γεγονότα

Αναφορές:

  1. http://www.capital.gr/arthra/3284595/einai-telika-oi-tourkoi-tourkoi


Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'