Μυστήρια της Γης: Το Μουμιοποιημένο Δάχτυλο Απόδειξη της Ύπαρξης Γιγάντων (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Απρίλιο του 1988 ο Ελβετός ιδιοκτήτης κλαμπ Gregor Spörri ταξίδεψε στην Αίγυπτο φορτωμένος με μια σειρά από βιβλία που του προτάθηκαν από έναν φίλο για να μάθει για τον αρχαίο αιγυπτιακό πολιτισμό. Ήταν ένα ταξίδι που θα άλλαζε για πάντα τη ζωή του.


Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού στην Αίγυπτο, ο Spörri βρέθηκε συχνά στη Μεγάλη Πυραμίδα, όπου ήθελε να ανακαλύψει αν υπήρχε κάποια κοσμική βιοενέργεια μέσα της. Για να επιτύχει το στόχο του, σύρθηκε μέσα σε τούνελ, δωροδόκησε τους φύλακες και πέρασε ατελείωτες ώρες σε διάφορες σαρκοφάγους περιμένοντας ενδείξεις κοσμικής βιοενέργειας. Μάταια. Ο Spörri πίστευε ότι αν βάλεις ένα μπουκάλι γεμάτο με νερό στην κορυφή της Μεγάλης Πυραμίδας θα εκραγεί λόγω της κοσμικής ενέργειας. Πραγματοποίησε το πείραμα, αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτα.

Το ταξίδι του Spörri είχε σχεδόν τελειώσει όταν ο μπάρμαν του ξενοδοχείου όπου διέμενε, του είπε ότι ήξερε μια ενδιαφέρουσα εκδρομή (ο μπάρμαν τον είχε παρακολουθήσει και παρατήρησε ότι ενδιαφερόταν για το υπερφυσικό). Ο Spörri ήταν περίεργος και αποφάσισε να κάνει την εκδρομή.
Τη προτελευταία ημέρα των διακοπών του, νωρίς το πρωί, ένα ταξί τον πήρε για να τον μεταφέρει στον προορισμό του. Ο μπάρμαν έδειξε στον οδηγό ένα τσαλακωμένο σημείωμα με τη διεύθυνση και το ταξίδι ξεκίνησε. Το ταξίδι ήταν μια δίωρη βόλτα στην περιοχή Bir Hooker, ένα μέρος κοντά στο Sadat City, που βρίσκεται περίπου 100 χλμ βορειοδυτικά του Καΐρου. Σταμάτησαν σε ένα αγρόκτημα όπου ο Spörri συνάντησα έναν ηλικιωμένο αγρότη που ονομαζόταν Nagib. Ο Nagib ήταν απόγονος μιας παλιάς οικογένειας τυμβωρύχων. Από την κληρονομιά των προγόνων του, ο Nagib κληρονόμησε δύο ξύλινα κουτιά γεμάτα τιμαλφή που του παρείχαν ένα καλό εισόδημα κατά τη διάρκεια των ετών. Οι κλεμμένοι θησαυρούς πωλήθηκαν στους δυτικούς τουρίστες και με τα έσοδα ο Nagib αγόρασε γη. Ωστόσο, υπήρχε ένα στοιχείο που ποτέ δεν πούλησε το οποίο έχει στην κατοχή της η οικογένειά του για 150 χρόνια. Μόνο λίγοι άνθρωποι είχαν δει ποτέ αυτό το αντικείμενο.

Δείτε επίσης:

Ο Nagib ήταν σε οικονομική δυσκολία, έτσι πρότεινε στον Spörri ότι θα μπορούσε να δει το συγκεκριμένο αντικείμενο, να το φωτογραφίσει και να το κρατήσει για μια αμοιβή των 300$.
Ο Spörri κάθισε σ 'ένα ξύλινο πάγκο μέχρι που ο Nagib έβγαλε ένα ξύλινο κουτί και σήκωσε το καπάκι. Μια μουχλιασμένη μυρωδιά τριαντάφυλλου απλώθηκε στον αέρα, πήρε ένα επίμηκες πακέτο, τυλιγμένο σε ένα δερμάτινο ύφασμα με δαντέλα γύρω από αυτό. Δερμάτινο πανί και παλιά κουρέλια ήταν τυλιγμένα γύρω από ένα παράξενης όψης αντικείμενο. Όταν ο Nagib ξετύλιξε, ένα γκρι-καφέ επίμηκες αντικείμενοαποκαλύφθηκε. Άπλωσε το αντικείμενο προσεκτικά στα χέρια του Spörri που εξέτασε το αντικείμενο με περιέργεια. Ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι κρατούσε ένα γιγαντιαίο μουμιοποιημένο δάκτυλο.

Δεν ήταν ένα συνηθισμένο δάχτυλο καθώς το μέτρησε σε μήκος τουλάχιστον 35 εκατοστά και ήταν περίπου 6 εκατοστά παχύ. Ο Spörri παρατήρησε το δάχτυλο λεπτομερέστατα και ήταν σε θέση να προσδιορίσει ότι αυτό που κρατούσε ήταν παλιό, οργανικό και ανθρωποειδές. Το δάχτυλο φαινόταν σαν να είχε αποκοπεί με ανατομική ακρίβεια και σε ορισμένα σημεία ήταν θρυμματίσμένο. Η δερματώδης επιφάνειας ήταν σχισμένη σε ορισμένα τμήματα και το δέρμα είχε μερικά χιλιοστά πάχος. Μεταξύ των ξηρών δερματοπτυχών μπορούσε να δεί τα απομεινάρια του μύκητα και το νύχι ήταν χαλαρό. Η επιφάνεια του δέρματος που είχε βλάβη σε ορισμένα σημεία, σαν ποντίκια να το είχαν μασίσει. Το οστό είχε ξυλώδη υφή.

Ο Spörri έμεινε αποσβολωμένος καθώς το ανώμαλο μέγεθος του δακτύλου θα σήμαινε ότι ο ιδιοκτήτης του πρέπει να ήταν τουλάχιστον 5 ή 6 μέτρα σε ύψος. Ο σκεπτικισμός του οδήγησε τον Nagib να του δείξει ένα άλλο στοιχείο που βρισκόταν μέσα στο ξύλινο κουτί - ένα δερματόδετο φάκελο που περιείχε μια σειρά από έγγραφα. Μέσα στο φάκελο ήταν ένα πιστοποιητικό γνησιότητας, μερικές εφημερίδες με αραβικά και λατινικά γράμματα, μια φωτογραφία Polaroid από το δάχτυλο και μια ακτινογραφία της δεκαετίας του '60. Ο γιος του αγρότη είχε κάνει κάποια έρευνα μέσω ενός φίλου στο νοσοκομείο του Καΐρου. Όταν ο Spörri σύγκρινε το δάχτυλο με την ακτινογραφία  μπόρεσε να δει ότι οι διαστάσεις και το σχήμα του ήταν σωστά και ότι η ακτινογραφία ήταν από το δάχτυλο που κρατούσε.

Συνεχίζεται

Συγγραφή-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένου Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:
  1. http://www.thelostgod.com/




Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Μυστήρια της Γης: Το Μουμιοποιημένο Δάχτυλο Απόδειξη της Ύπαρξης Γιγάντων (ΒΙΝΤΕΟ)  από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'